Dlaczego my?

Jesteśmy Pracownią Garmażeryjną, która na polskim rynku gości już od 2014 roku. Zajmujemy się produkcją szerokiej gamy wyrobów garmażeryjnych, takich jak: pierogi, krokiety, naleśniki, dania ciepłe, sałatki, surówki oraz dania jarskie.

Obecnie w naszej ofercie znajdą Państwo : -wyroby już ugotowane sprzedawane w tak zwanym luzie; -w opakowaniach zbiorczych -wyroby konfekcjonowane w 400 gramowej gramaturze -pierogi i uszka głęboko zamrożone o bardzo długim czasie przydatności.

Nasza oferta jest na tyle szeroka by zadowolić naszych stałych klientów, a także przekonać do siebie tych, którzy poszukują nowych smaków lub nowych produktów do swoich sklepów, hurtowni czy restauracji.

Wiodące produkty w naszej manufakturze istnieją w oparciu o tradycyjne, znane od pokoleń przepisy. Tym niemniej w naszej ofercie znajdziecie kilka nowych autorskich dań, które na stałe zagościły w Dziupli Smaku.

Bardzo ważna w każdej branży, a szczególnie w gastronomii jest powtarzalność - w naszym przypadku powtarzalność smaku. Dbamy o to szczególnie na naszej produkcji, przestrzegając opracowanych receptur oraz bazując na stałych dostawcach surowców.

Zrównoważony rozwój i recykling to brak w produktach konserwantów i wzmacniaczy smaku, a opakowania , których dostarczamy nasze wyroby są degradowalne lub z możliwością przetworzenia.

Dodatkowo obecnie bierzemy udział w programie dotacji unijnych : "Go to brand"- na promocję marki za granicą, w związku z tym mieliśmy już okazję zaprezentować się na targach w Moskwie. To niezwykła szansa na rozwój firmy i niezliczone nowe inspirację.